Kahve falında midilliye binmek

Kahve falında midilliye binmek tartışmalı bir işe girileceğine, hayallere kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, yaklaşan güzel günlere, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında midilliye binmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında midilli atına binmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında midilliye binmek üçüncü gözünün açılacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz midilli görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru midilli görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz motora binmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir asansöre binmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen biriyle arabaya binmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında zorla uçağa binmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir