AnaSayfa / Genel / Kahve falında at üstüne binmek

Kahve falında at üstüne binmek

Kahve falında at üstüne binmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at üstüne binmek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at üstüne binmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atın üstüne binmek bolluk ve bereketin artacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz atın üstüne binmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancın devamlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında balığın üstüne binmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğin üstüne binmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın üstüne binmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir