AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz midilli görmek

Kahve falında beyaz midilli görmek

Kahve falında beyaz midilli görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, işlerinin düzeleceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz midilli gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Kahve falında beyaz midilli görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Kahve falında midilliye binmek rahat bir hayat yaşayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yavru midilli görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında midilli atına binmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iri fare görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz danalar görmek Allah’ın yolundan gideceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tulum görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir