AnaSayfa / Genel / Kahve falında atta binmek

Kahve falında atta binmek

Kahve falında atta binmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında atta binmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Kahve falında yarış atına binmek rızkın da ömür boyu süreceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında at arabasına binmek alın terinin karşılığını alacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında midilli atına binmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atta binmek ister istemez çok üzüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında atın üstüne binmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz at binmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının atına binmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir