AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının atına binmek

Kahve falında başkasının atına binmek

Kahve falında başkasının atına binmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının atına binmek gördüyseniz:

  • Aramanız veya dikkatli bakmanız bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında atta binmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında at üstüne binmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında atın üstüne binmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ata binmek ve atla konuşmak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Kahve falında at arabaya binmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabası binmek iş yaşantısında hırslanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir