AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide bulantısı görmek

Kahve falında mide bulantısı görmek

Kahve falında mide bulantısı görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında mide bulantısı gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mide bulantısı çekmek hasret içinde kalacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mide bulantısı görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Kahve falında mide bulantısı kusmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek hatalarını fark edeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mide bulandığını görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında midede taş görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek başarılarının devamının geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir