AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide ameliyatı olmak

Kahve falında mide ameliyatı olmak

Kahve falında mide ameliyatı olmak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mide ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Çelişkili ya da bir süredir çözülemeyen bir durum hiç beklenmedik bir şekilde yanıt bulabilir veya çözülebilir.

Kahve falında mide ameliyatı olduğunu görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işarettir.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kazancının artacağına, işaret eder.

Kahve falında mideden ameliyat olmak imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına delalet eder.

Kahve falında mide ameliyatı olmak gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Kahve falında mide görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mide ağrısı görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Kahve falında mide bulantısı görmek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir