AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezuniyet töreni görmek

Kahve falında mezuniyet töreni görmek

Kahve falında mezuniyet töreni görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, işinin başına geçeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mezuniyet töreni gördüyseniz:

  • Yalnız ölçülerinizi iyi koymalısınız.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezuniyet elbisesi görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine yorulur.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalettir.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, maneviyata yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir