AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezuniyet balosu görmek

Kahve falında mezuniyet balosu görmek

Kahve falında mezuniyet balosu görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet balosu gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet eder.

Kahve falında mezuniyet belgesi görmek kötü günleri geride bırakacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işarettir.

Kahve falında mezuniyet töreni görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında mezuniyet elbisesi görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir