AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, dertlerin sonlanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, insanlarla tartışacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti giymek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezuniyet kıyafeti görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezuniyet cübbesi giymek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında mezuniyet kep görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında mezuniyet partisi görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mezuniyet elbisesi görmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Kahve falında mezuniyet belgesi görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezuniyet balosu görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir