AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan ses duymak

Kahve falında mezarlıktan ses duymak

Kahve falında mezarlıktan ses duymak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan sesler duymak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan sesler duymak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan ses duymak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta ezan sesi duymak adını işiyle duyuracağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ses duymak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlama sesi duymak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölüden ses duymak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir