AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta dua okumak

Kahve falında mezarlıkta dua okumak

Kahve falında mezarlıkta dua okumak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, dualarının gerçekleşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta dua okumak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Kahve falında mezarda dua okumak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında mezara dua okumak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar başında dua okumak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta dua okumak üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık dua okumak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir