Kahve falında mezardan insan çıkarmak

Kahve falında mezardan insan çıkarmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan insan çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Kahve falında mezardan insan çıkarmak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi mezardan çıkarmak kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkarmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında mezardan eşya çıkarmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, borçlarının hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezardan çıkarmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan para çıkarmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan altın çıkarmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top