AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yemek dağıtmak

Kahve falında mezarlıkta yemek dağıtmak

Kahve falında mezarlıkta yemek dağıtmak borçların kapanacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta yemek dağıtmak gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta yemek dağıtmak hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında cenaze yemeği dağıtmak kendi patronu olacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında tatlı yemek dağıtmak eğlenceli günler yaşayacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yemek dağıtmak hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak gelir kaynaklarının kuruyacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir