AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğün yemeği dağıtmak

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, maddi gücünün eksileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili gelişmeler daha önce düşünmediğiniz seçenekleri fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak rakiplerin oyununa gelineceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kendi düğün davetiyesini dağıtmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün davetiyesi dağıtmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, iş yeri sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün kartı dağıtmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında düğün davetiye dağıtmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, pek az kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir