AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde yemek dağıtmak

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak gördüyseniz:

  • İşinize karışan kişiler moralinizi bozabilir.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, daha fazla gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Kahve falında düğün davetiyesi dağıtmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, güzelliklere rast gelineceğine işarettir.

Kahve falında kendi düğün davetiyesini dağıtmak ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında düğün kartı dağıtmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında düğün davetiye dağıtmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Kahve falında yemek pişirip dağıtmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir