AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek dağıtmak

Kahve falında yemek dağıtmak

Kahve falında yemek dağıtmak tutulan yolun isabetli olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek dağıtmak gördüyseniz:

  • Kullanmadığınız şeyleri satabilirsiniz.

Kahve falında yemek yapıp dağıtmak gözyaşının dineceğine, huzur içinde yatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek ve dağıtmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak büyük başarılara imza atılacağına, büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek dağıtmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, desteksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına inanılır.

Kahve falında camide yemek dağıtmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında düğünde yemek dağıtmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında insanlara yemek dağıtmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir