AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin suyu içmek

Kahve falında zeytin suyu içmek

Kahve falında zeytin suyu içmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin suyu içmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında zeytin suyu içmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında zeytinyağ içmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde zeytin görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına yorulur.

Kahve falında zeytin suyu görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere işaret eder.

Kahve falında ölü suyu içmek çok büyük ferahlık yaşayacağına, yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mandalina suyu içmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kadehten su içmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında susamak ve su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir