AnaSayfa / Genel / Kahve falında at siyah görmek

Kahve falında at siyah görmek

Kahve falında at siyah görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında at siyah gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında iki tane siyah at görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve kahverengi at görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah at sevmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kızgın siyah at görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yarış atı görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah at tarafından kovalanmak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir