AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara toprak attığını görmek

Kahve falında mezara toprak attığını görmek

Kahve falında mezara toprak attığını görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, başarıların devamlı olacağına, başarılı adımlar atacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara toprak attığını gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Kahve falında mezara toprak attığını görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayallerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın toprağını düzeltmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında topraklı mezar görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara toprak taşımak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işarettir.

Kahve falında topraksız mezar görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına toprak atmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta toprak görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir