AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta ölüyü görmek

Kahve falında mezarlıkta ölüyü görmek

Kahve falında mezarlıkta ölüyü görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölüyü gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak eşyaların yenileneceğine, kafasına göre birini bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölünün mezarını değiştirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarda ölüyü görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün mezarını açık görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek hayatının karışacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüleri mezar üstünde görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, her daim bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir