AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda ölüyü görmek

Kahve falında mezarda ölüyü görmek

Kahve falında mezarda ölüyü görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda ölüyü gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta ölüyle konuşmak o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini mezardan çıkarmak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülere fatiha okumak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, onurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini mezara koymak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara gömmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ölülerin dirildiğini görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, eşlerin boşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına yorulur.

Kahve falında mezar ve ölüler görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir