AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, maddi zarara gireceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kimseyle konuşmayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında ölünün mezardan çıktığını görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında mezardan ölünün çıktığını görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek zorluğa düşeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin mezardan çıktığını görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin mezardan çıktığını görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir