AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerinin ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir.

Kahve falında ölünün mezardan kalktığını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan kalktığını görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin mezardan kalktığını görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kalktığını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ölülerin kalktığını görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün ayağa kalktığını görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında amuda kalktığını görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında kalu bela görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir