AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, dertlerin artacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren karışıklıklar, problemler ya da şaibeli durumlar iyice ön plana çıkabilir, kaynama noktasına gelebilir.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çürük meyve toplamak halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı meyve toplamak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında meyve toplamak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede meyve toplamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karışık meyve toplamak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir