AnaSayfa / Genel / Kahve falında olgun meyve toplamak

Kahve falında olgun meyve toplamak

Kahve falında olgun meyve toplamak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sevap işleyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında olgun meyve toplamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında olgun meyve toplamak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hem işinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış meyve yemek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmış meyve görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olgun meyveler görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Kahve falında olgun meyve yemek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olgun meyve görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış meyve görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında olgun erik toplamak aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir