AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, bekarsa evleneceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, kazancının artacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Kahve falında bahçede meyve sebze toplamak bununla yüceleceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında meyve bahçesinden meyve toplamak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden meyve toplamak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bahçeden sebze meyve toplamak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede meyve toplamak esenlik bulacağına, rahata ereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bahçesinden meyve toplamak insanların saygısının kazanılacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil meyve bahçesi görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına tabir olunur.

Kahve falında meyve bahçesinde olmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir