AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı meyve toplamak

Kahve falında sarı meyve toplamak

Kahve falında sarı meyve toplamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, şifa ve moral bulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı meyve toplamak gördüyseniz:

  • Üzerinizde herşeye karşı isteksizlik olabilir.

Kahve falında sarı meyve toplamak dertlerinin günden güne artacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işarettir.

Kahve falında yerden meyve toplamak girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ham meyve toplamak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında olgun meyve toplamak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşitli meyveler toplamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan meyve toplamak kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan meyve toplamak yüküne ortak olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir