AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, isteklerin yerine geleceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Kahve falında mezarlıkta fotoğraf çektirmek aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına işaret eder.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle fotoğraf çektirmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekle fotoğraf çektirmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle fotoğraf çektirmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile fotoğrafı çektirmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir