AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının fotoğraf çektiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanla fotoğraf çektirmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin fotoğraf çektirdiğini görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını çektirmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla fotoğraf çektirmek rahat bir hayat sağlayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birisiyle fotoğraf çektirmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir