AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu ya da kişi sizi çok fazla heyecanlandırmamış veya tam tersi hırslandırmış olabilir.

Kahve falında sırtlan tarafından kovalanmak destek için ailesiyle de konuşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında sırtlan ısırması görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendisine olan güvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtlan sürüsü görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sırtlan öldürmek saygınlık göreceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birini sırtlanmak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtlandan kaçmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtlan avlamak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında sırtlan görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir