AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek mezarlığı görmek

Kahve falında bebek mezarlığı görmek

Kahve falında bebek mezarlığı görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hayallerinin suya düşeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek mezarlığı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Kahve falında bebek mezarı görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında mezardan bebek çıktığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek kazancının da aynı oranda artacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Kahve falında mezar ve bebek görmek mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak sağlığın bozulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek mezarlığı görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bebek mezarı görmek hayra ve esenliğe, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta bebek görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir