AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlara dua etmek

Kahve falında mezarlara dua etmek

Kahve falında mezarlara dua etmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlara dua etmek gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, çok sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında mezar görüp dua etmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, onlara doyasıya sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta dua okuduğunu görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar dua etmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlara dua etmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua okumak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir