AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona çiçek dikmek

Kahve falında balkona çiçek dikmek

Kahve falında balkona çiçek dikmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında balkona çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konuları en iyi şekilde yönetebilirsiniz.

Kahve falında balkona çiçek dikmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda çiçekler görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin balkonunda çiçek görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli balkon görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çiçek dikmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saksıda çiçek dikmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çiçek dikmek çok sevinçli haberler alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir