AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli çamaşır asmak

Kahve falında renkli çamaşır asmak

Kahve falında renkli çamaşır asmak zahmet veren işlerin artacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, içinin huzurla dolacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, gözyaşına boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu açık etmemenizde fayda var.

Kahve falında renkli çamaşır asmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında balkona çamaşır asmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ıslak çamaşır asmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, şansızlığın kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı asmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşır asmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, yönetici makamına geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çamaşır asmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir