AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda ateş yakmak

Kahve falında dağda ateş yakmak

Kahve falında dağda ateş yakmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağda ateş yakmak gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında dağda ateş yakmak bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şöminede ateş yakmak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında balkonda ateş yakmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına yorulur.

Kahve falında kar üzerinde ateş yakmak diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ateş yakmak edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kibritle ateş yakmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odada ateş yakmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odun ateş yakmak doğruluktan ayrılmayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir