AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla savaşmak

Kahve falında aslanla savaşmak

Kahve falında aslanla savaşmak nasibin de kısmetlerin de artacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında aslanla savaşmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında aslanla savaşmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafirle savaşmak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında maymunla savaşmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına inanılır.

Kahve falında iblisle savaşmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında pkk savaşmak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker olarak savaşmak zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında tek başına savaşmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir