AnaSayfa / Genel / Kahve falında akşam mezara gitmek

Kahve falında akşam mezara gitmek

Kahve falında akşam mezara gitmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında akşam mezara gitmek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Kahve falında akşam mezarlığa gitmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam mezara gitmek küslüklerin biteceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında akşam mezar görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akşam okula gitmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında akşam araba kullanmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında akşam ezanı duymak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında akşam araba sürmek çok büyük bir işe girileceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Kahve falında akşam ezanının okunduğunu duymak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir