AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, müjdeli haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek kişinin kafasının rahat edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek en pahalı evlerde oturacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek hayattan yana umudunun kırılacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin mezarını ziyaret etmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, günahlarının affedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Kahve falında mezari ziyaret etmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir