AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin içine girmek

Kahve falında caminin içine girmek

Kahve falında caminin içine girmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında caminin içine girmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük camiye girmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camiye cenabet girmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camiye girmek ve namaz kılmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle camiye girmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, aile saadetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük bir camiye girmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işarettir.

Kahve falında kalabalık camiye girmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet eder.

Kahve falında adetliyken camiye girmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine yorulur.

Kahve falında caminin bahçesine girmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir