AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölün kenarında oturmak

Kahve falında gölün kenarında oturmak

Kahve falında gölün kenarında oturmak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine yorulur.

Kahve falında gölün kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ticari konuları ilgilendiren başlıklarda bazı değişiklikler ya da yepyeni düzenlemeler yapılması gerektiğini gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında göl kenarında oturmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün kenarında oturmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında göl kenarında namaz kılmak hayırlı bir sürece girileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında göl kenarında yürümek malını ve parasını sağlama alacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında göl kenarı görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında göl kenarında ev görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine delalet eder.

Kahve falında göl kenarında gezmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında göl kenarında uyumak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir