AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde olmak

Kahve falında mezarın içinde olmak

Kahve falında mezarın içinde olmak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın içinde olmak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Kahve falında ev içinde mezar görmek huzurunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık içinden geçmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami içinde mezar görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek işlerin eski haline döneceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlık içinde ev görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir