AnaSayfa / Genel / Kahve falında aramak bulamamak

Kahve falında aramak bulamamak

Kahve falında aramak bulamamak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Kahve falında birini aramak ama bulamamak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında aradığı adresi bulamamak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini aramak bulamamak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında aradığı kişiyi bulamamak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında aramak bulamamak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında birini aramak bulamamak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında birşey aramak bulamamak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında aradığın kişiyi bulamamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir