AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki aslan görmek

Kahve falında iki aslan görmek

Kahve falında iki aslan görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında iki aslan gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Kahve falında aslan yüzü görmek ruh sağlığının bozulacağına, başarıya giden yollarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve fil görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürüyle aslan görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanların kavgasını görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında aslan doğurmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında deniz aslanı görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında aslanın kendini kovaladığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işarettir.

Kahve falında aslanla bakışmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir