AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan adam görmek

Kahve falında aslan adam görmek

Kahve falında aslan adam görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bereketin ve karın artacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, bir yandan cenaze olacağına işarettir.

Kahve falında aslan adam gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Kahve falında aslan adam görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanı öldürmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan ve yavrusu görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü aslan görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak aslan görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın kovaladığını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste aslan görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir