AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa çiçek ekmek

Kahve falında toprağa çiçek ekmek

Kahve falında toprağa çiçek ekmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Kahve falında toprağa çiçek ekmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda toprak ve çiçek görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek büyük bir borcun altına gireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Kahve falında çiçeğin toprağını değiştirmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, donatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak ve çiçek görmek onların başarıları ile gururlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında çiçek toprağı değiştirmek büyük miktarda para kazanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına alamet eder.

Kahve falında toprak çiçek görmek daha sonra işlerin açılacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında çiçek ve toprak görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir