AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalı tutmak

Kahve falında ağaç dalı tutmak

Kahve falında ağaç dalı tutmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, küslükleri gidereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalı tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren anlaşmalar size daha iyi bir geleceğin ya da fırsatların kapılarını aralayabilir.

Kahve falında ağaç dalı tutmak sıkıntıların sona ereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında dal tutmak onu borçtan kurtaracağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dalını kesmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dalları görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dalına takılmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dalında yılan görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacının dalını kesmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağacın dalında oturmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir