AnaSayfa / Genel / Kahve falında dal tutmak

Kahve falında dal tutmak

Kahve falında dal tutmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dal tutmak gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında dal tutmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, rızkının artacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç dalı tutmak büyük bir boşluğa düşeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dalından düşmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde dalıp çıkmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından çağla yemek yüklü bir miktar borç verileceğine, iyi geçim halinde kalacağına işarettir.

Kahve falında dalından kayısı koparıp yemek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dala oturmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında dalından siyah incir yemek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir