AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ağaç dalları görmek

Kahve falında yeşil ağaç dalları görmek

Kahve falında yeşil ağaç dalları görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ağaç dalları gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Kahve falında yeşil ağaç dalı görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dalları görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak mutlu ve huzurlu olunacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına basmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, bunun şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç dallarının kesildiğini görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir