AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalına takılmak

Kahve falında ağaç dalına takılmak

Kahve falında ağaç dalına takılmak başarıları ile tanınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dalına takılmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Kahve falında ağaç dalına takılmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ağaç dalında oturmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağacın dalını kırmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan dal koparmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ağaç dalı kırmak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, bazen fakirlik görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç dallarını kesmek kaza ve belaların çıkmayacağına, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Kahve falında ağacın dalında oturmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir